Hoofdmenu

Mooie wedstrijd van HVM DB1 tegen White Demons DB1

Handbalvereniging Made 04-12-2021 160 keer bekeken 0 reacties

Zondag 28 nov. was het weer zover voor ons HVM B1 team. We moesten dit keer naar Berkel-Enschot voor onze wedstrijd. Vol goede moed vertrokken we rond 11.45 uur om onze wedstrijd om 12.45 uur te beginnen.

Helaas was ons team niet compleet want Suzet was nog geblesseerd van de vorige wedstrijd.

Liniek keepte de eerste helft en ze stond haar mannetje. Weliswaar heeft ze ook een aantal ballen doorgelaten, maar ze heeft er ook veel tegengehouden. We stonden na ongeveer 5 min. al achter met 3-0, maar onze meiden lieten hun kopjes niet hangen.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Selina die zo doorbrak door de verdediging.

Het 2e doelpunt scoorde Anouk met een grappig balletje die zo het doel in rolde.

Helaas gingen we de rust in met 12-3 achterstand, maar door een oppep praatje van de coach gingen we met frisse moed de 2e helft in. Deze verliep een stuk beter dan de 1e helft. We kregen een penalty en die scoorde Amélie met gemak. Ook kreeg Reza nog een penalty die er ook in ging. Selina stond deze helft in het doel en ze houdt zelfs een break van de tegenpartij en een penalty. Super gedaan.

White Demons kreeg zelfs nog een gele kaart en 2 x 2min. uitgedeeld.

Sanne en Britt hebben ook nog mooie doelpunten gemaakt en Liniek scoorde zelfs nog 3 keer.

Lynn, Gwen en Myrthe stonden heel goed te verdedigen, zodat de tegenpartij weinig kans meer kreeg om te scoren. Helaas hebben we wel verloren met 21-13 maar jullie coaches zijn trots op jullie.

Het was een mooie en spannende wedstrijd. Met dank aan onze sponsor http://www.smitsmade.nl en https://sicom.nl voor onze uit tshirt