Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 27-05-2024 238 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 31 mei om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Oude Doos – Oud Made 1959-Deel 2 • Amateurconcert Witte Kerkje • 50 jaar Gruytveldband

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Oude Doos – Oud Made 1959-Deel 2

Deze 8 mm film is destijds opgenomen in opdracht van Harmonie en Tamboerkorps St. Caecilia. De montage van deze film is in 1959 afgerond.

Nu, ongeveer 50 jaar later,  is deze film bewerkt en gedigitaliserd door TV Extra (Cees Verwater).

Harmonie en Tamboerkorps St. Caecilia en TV Extra wensen u veel plezier bij het bekijken van deze nostalgische beelden.

Muziek in de regio – Amateurconcert Witte Kerkje

Op zondag 8 oktober werd voor de 37e keer het amateurconcert gehouden in het Witte Kerkje in Terheijden. Muzikanten konden zich vrij inschrijven om ook anderen van hun muziek te laten genieten. De enthousiaste reacties van het publiek onderstreepten dat het een traditie is, die op prijs wordt gesteld door zowel amateur musici als publiek. Hoewel aanvankelijk werd aangekondigd dat dit de laatste editie was, bleken er achteraf toch weer mogelijkheden om er een vervolg aan te geven. Ook in 2024 volgt dus weer een amateur concert; dit keer op 6 oktober. Maak je graag muziek? Aarzel dan niet en geef je op!

 

50 jaar Gruytveldband

Op  3 mei vierde de Gruytveldband haar 50-jarig bestaan. De muzikale aftrap vond plaats in mei 1974 in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet.  De band bestaat uit 35 enthousiaste leden met een verstandelijke beperking. Elke woensdagavond repeteert de band onder leiding van Jolanda van Endschot. En nu was er dan het jubileumconcert, waarvoor ze al een jaar lang  aan het repeteren waren. Een diversiteit aan muziek was tijdens deze avond te horen: Van “the Rivers of Babylon” tot “Hallo allemaal”. Met het gastoptreden van de Harmonie Terheijden werd het een onvergetelijke avond. Omroep Drimmelen maakte een samenvattend videoverslag.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen