Hoofdmenu

Omroep Drimmelen 'Altijd in de buurt"

Omroep Drimmelen 17-06-2024 200 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 21 juni om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Over smaak valt………. • Korte impressie Triathlon Terheijden • Benefietconcert orgel Witte Kerkje Terheijden

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Marina van Zundert.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Ricus Tiekstra van Groen Drimmelen en wethouder Harry Bakker.

Korte impressie 40 jaar Triathlon Terheijden

Op 9 juni 2024 werd de 40-ste editie van de Triathlon in Terheijden georganiseerd. De wedstrijd was toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, duo's en of trio’s . Er kon worden ingeschreven voor de 1/2, ¼ en 1/8 e triathlon. Er startten ruim 700 atleten op deze speciale jubileum editie. Het maximum aantal deelnemers was daarmee bereikt. Natuurlijk namen wij een kijkje langs de route en maakten daarvan een korte beeldimpressie.

Benefietconcert orgel Witte Kerkje Terheijden

Op zaterdagmiddag 18 mei werd  er weer een benefietconcert georganiseerd in het Witte Kerkje van Terheijden. Het monumentale kerkorgel heeft in de afgelopen periode (februari t/m april 2024) een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Het binnenwerk (inclusief alle 379 orgelpijpen) is grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd. Er vonden ook de nodige restauratiewerkzaamheden plaats. Er was nog een klein gat in de begroting van circa € 1.500,-.  Reden voor organist Leander Schoormans om, samen met andere musici, nogmaals een benefietconcert te organiseren. Een concert waar volop van werd genoten door het publiek.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen