Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 24-06-2024 194 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 juni om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Powerweekend 2024 • Top 100 Live Made • Over smaak valt………. • Drimmelen Politiek

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

Powerweekend 2024

Het  Powerweekend is het grootste truck- en tractorpulling evenement van Europa. Al sinds 1993 vindt het evenement plaats in Made. Het Powerweekend was ook dit jaar weer vol spektakel, gezelligheid en top-entertainment voor alle leeftijden. Van de actie op de baan tot de legendarische Pulling Party's in de grote feesttent.

Met een primeur dit jaar: de zaterdag was voor het eerst volledig uitverkocht. Ook werd deze editie een nieuwe klasse toegevoegd: vanuit Engeland kwam de zogeheten ‘401cu Pro Stock Klasse’ over naar Made.

 

Top 100 Live Made

Op zaterdag 7 juni werd er voor de allerlaatste keer afgeteld van nummer 100 naar 1. De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste rockevenementen van de regio. Het concept: elf uur lang de beste rocknummers van 100 tot en met 1, om de beurt live gespeeld door zes top rockcoverbands uit de regio West- en Midden Brabant. De tent was weer prachtig, de voorzieningen goed, en natuurlijk de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Nog even nagenieten? Kijk dan naar onze uitzending.

 

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Marina van Zundert.

 

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Ricus Tiekstra van Groen Drimmelen en wethouder Harry Bakker.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen