Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-07-2024 136 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 12 juli om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Roeiregatta • 310 jaar Sint Ambrosius • Van Gogh Zonnebloemen • 30 jaar Nationaal Park de Biesbosch • Muziek in de regio-MICA Saxofoon Quartet

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Roeiregatta

 Zoals het hoort in onze blauw-groene gemeente, is er regelmatig iets te doen in en rondom het water. Op 22 juni was het tijd voor de jaarlijkse roeiregatta in de haven van Drimmelen.

Maar liefst 31 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan in 18 roeiboten! Zij werden aangemoedigd door de trouwe schare toeschouwers, die ook dit jaar kwamen kijken. Wij keken met hen mee en maakten een videoverslag.

310 jaar Sint Ambrosius Gilde Made

Het bijenhouders gilde vierde op 15 Juni het 310-jarig Jubileum. Zij vierden dit samen met de Gildebroeders. Presentatrice Annemieke van Tintelen ging er samen met onze cameraman  Peter Maas op bezoek. Zij sprak er onder meer met Sander Langschmidt, de overdeken, die ons vertelde wat er allemaal te doen was deze dag.

Van Gogh Zonnebloemen ingezaaid

In het kader van het jaar van de zonnebloem werd een poging gedaan om het grootste bloeiende Van Gogh Zonnebloemschilderij te maken in Etten-Leur. Vanwege het natte weer deze zomer konden de vele vrijwilligers, waaronder de  Madese Natuurvrienden ze pas laat zaaien. ZuidWest tv fimde het inzaaien en stelde de opname ook beschikbaar voor onze uitzending. Daarvoor onze dank.

Toeristisch Drimmelen-30 jaar Nationaal Park de Biesbosch

Het 30-jarig jubileum van Nationaal Park De Biesbosch werd onlangs feestelijk gevierd in het Sociaal Cultureel Centrum De Bernardus in Made. Natuurlijk kwamen een aantal sprekers aan het woord over de Biesbosch en werd er  een onlangs verschenen film over de Biesbosch vertoond. Wij maakten een videoverslag voor u met onder andere beelden van de Biesbosch.

Muziek in de regio-MICA Saxofoon Quartet

In onze serie Muziek in de regio kunt u deze keer kijken naar het MICA Saxofoon Quartet met het nummer ountain Roads.  Het MICA Saxophone Quartet trad op 18 februari 2024 op in de serie Theeconcerten in het Witte Kerkje Terheijden. Het kwartet heeft een gevarieerd programma opgebouwd  en liet dat ook horen tijdens dit concert. De muzikaliteit van de vier leden spatte ervan af en dat wist het publiek zeer te waarderen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen