Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-10-2016 192 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 12 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jacqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

KUNSTUITLEEN
Tijdens het afgelopen Kunst weekend Drimmelen is Kunstuitleen De Wisseling door wethouder Harry Bakker geopend. In het voormalige Rabobank gebouw in Terheijden exposeerden vele kunstenaars. Het trok een groot aantal belangstellenden. Kunstuitleen De Wisseling is een online kunstverhuur voor een breed publiek, zodat u met telkens een nieuw kunstwerk hiervan thuis kunt genieten. Omroep Drimmelen was bij deze officiële ingebruikneming present.

OPENING SCHOOLPLEIN BASISSCHOOL DE GRIENDEN
Met hulp van onder andere Schoolplein 14 (Stichting Johan Cruijff Foundation) kon het schoolplein van basisschool De Grienden in Lage Zwaluwe met nieuwe speelmogelijkheden gevuld worden. Een pannaveldje, nieuwe basketbalpalen en kleurrijke hinkspelletjes geschilderd met een coating op het plein. Dolle pret dus!

GEMEENTE ACTUEEL OKTOBER
Een wethouder en/of gemeentelijke medewerker(ster) lichten de lopende gemeentelijke Nieuws & Actualiteiten in de studio van Omroep Drimmelen toe. U wordt op de hoogte gehouden van wat er zich in het gemeentehuis afspeelt. Eén keer per maand komt dan de belangrijkste informatie aan de orde. In deze aflevering geeft wethouder Harry Bakker alvast een “inkijkje” in de komende gemeente begroting.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal:. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen