Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 28-11-2016 841 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 30 november zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TRANENTREKKERSBAL 2016

Het was weer een feestje in café De Harmonie IN Terheijden op 30 oktober. Daar werd de 15e editie gevierd van het Tranentrekkersbal. Voor deze gelegenheid trad natuurlijk het Traais Smartlappenkoor op, maar als gastkoren lieten ook het Dongens Levenslied en Traais Eikenhout hun muzikale kunsten zien. Dit muzikaal korenfestijn werd voor deze bijzondere gelegenheid daarnaast opgeluisterd door Jeanne Rasenberg, die het publiek uit volle borst liet meezingen. Wij waren voor u van de partij.

MONUMENTAAL DRIMMELEN – Terheijden/Wagenberg, deel 3

In deze alweer 3e aflevering van Monumentaal Drimmelen van dit seizoen fietsen Corine Polak en Joost Pieterman door Terheijden en Wagenberg. Wilt u meer weten over deze 2 prachtige kernen? Kijk dan naar deze aflevering, want u komt er heel wat te weten over de verschillende prachtige gebouwen en de omgeving.

HEROPENING DE COUR

Op 6 november was het dan zover. Wethouder Jan-Willem Stoop en wereldkampioen karate Kevin Vervoort openden samen het vernieuwde sociaal cultureel centrum De Cour in Terheijden.  Dat werd gevierd met een feestelijke open dag. Er vonden in het verbouwde centrum diverse optredens en demonstraties plaats van verenigingen uit Terheijden en natuurlijk viel er ook te genieten van muziek. Omroep Drimmelen was van de partij.

INTOCHT SINTERKLAAS IN DRIMMELEN

Vol verwachting klopt ons hart, want Sinterklaas is weer in het land.  Ook in onze gemeente wordt de Sint natuurlijk feestelijk ingehaald. Wij namen dit jaar een kijkje bij de aankomst van de Sint in Drimmelen. We mochten zelfs meevaren op pakjesboot 5. Daar was toch een beetje paniek. De Pieten waren de Sint namelijk even kwijt! Gelukkig bleek hij wel aan boord te zijn en kwam gezond en wel aan. Heel veel kinderen waren naar de haven gekomen om hem toe te zingen en een handje te geven. Sommige kinderen brachten zelfs een tekening mee, die de Sint nu vast boven zijn bed heeft hangen.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen