Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-06-2017 863 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 14 juni zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

MOLEN DE AREND TERHEIJDEN 275 JAAR

Op zondag 14 mei werd de 45e Nationale Molendag gehouden. Molen de Arend in Terheijden was natuurlijk geopend voor publiek. Ook werd op die dag het 275 jarig bestaan gevierd met een feest rondom de molen. Benieuwd naar de sfeer bij de Molen op De Schans? Bekijk dan deze week een kort verslagje in onze uitzending.

WERKMAAT/SOVAK

Werkmaat is een vorm van dagbesteding voor licht verstandelijk beperkte cliënten. Vanaf 18 april zijn zij gevestigd in het Centraal Kantoor van Sovak aan de Zeggelaan in Terheijden. Om iedereen kennis te laten maken met het werk op deze nieuwe locatie werd een open middag gehouden. Wij gingen er heen en lieten ons door een begeleidster en cliënten van Werkmaat vertellen wat zij er doen.

GEMEENTE ACTUEEL JUNI

Deze maand is wethouder Jan-Willem Stoop te gast in de uitzending. Hij zal met Riebert Verheugen in gesprek gaan over onder meer woningbouw, de proef eenrichtingsverkeer Markstraat en de Schansstraat in Terheijden en over de zwembaden in onze gemeente. Ook schuift Lilian Lambrechts aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen