Ons Dorpshuys

Ons Dorphuys is gelegen op een van de mooiste plekjes van Drimmelen.
Op loop afstand van de haven ligt Ons Dorphuys aan ’t fort en kijkt uit op de mooie Breede vaart en Herengracht. Het schoolbouw waarin Ons Dorphuys is gevestigd ademt het gevoel dat hoort bij de huiskamer van Drimmelen. Met de gezellige foyer, mooie gymzaal en ruime theater ruimte is Ons Dorpshuys de plek waar verenigingen zich thuis voelen en waar je feestjes, partijen en vergaderingen wilt houden.

Wilt u gebruik maken van Ons Dorpshuys of vrijblijvend overleggen wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar onsdorpshuys@gmail.com
Op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in Ons Dorpshuys? Volg dan onze Facebook!

Voorzieningen
Ons Dorpshuys bestaat uit een gemeenschapshuis met onder andere een bar, biljarttafel en beamer. Dit gemeenschapshuis kan als het nodig is opgedeeld worden in twee ruimtes. Naast het gemeenschapshuis is er ook een gymzaal in Ons Dorpshuys. Deze gymzaal is van alle gemakken voorzien en kan voor diverse activiteiten en sporten gehuurd worden.

Aangrenzend aan het gemeenschapshuis beschikt deze locatie ook over een theaterzaal waar kleine voorstellingen gegeven kunnen worden. Hiervoor zijn alle installaties aanwezig. Achter dit theater is in de oude klaslokalen een 'Bed and Breakfast' gevestigd.

En als klapper op de vuurpijl heeft Ons Dorpshuys een heerlijk terras waar je lekker in de zon kan genieten van het mooie uitzicht dat Drimmelen te bieden heeft.

Ons Dorpshuys voldoet aan alle toegankelijkheidsnormen en is bereikbaar met rolstoel en rollator. Ook is er een luxe invalidetoilet.