Hoofdmenu

Popkoor Switch

Sinds 2010 verzorgt Popkoor Switch uit Terheijden, met zo’n 40 enthousiaste leden, spetterende optredens in West-Brabant en omstreken. Onze leden komen uit de regio Drimmelen, Breda en Oosterhout.

Samen met een 4-koppige live-band en met originele choreografieën, staan wij garant voor een unieke muzikale beleving.

Ons repertoire varieert van Queen, Anouk en Coldplay tot Christina Aguilera, Justin Timberlake en Armin van Buuren. Van vrolijke uptempo-nummers tot gevoelige ballads, hits uit heden en verleden, meestal vierstemmig gezongen.

Iedere woensdagavond repeteren we met veel plezier en enthousiasme in Cultureel Centrum De Cour in Terheijden van 20.00 tot 22.15 uur, onder leiding van onze dirigent Niels Loose en pianiste Vera Smits. Voor de pauze zijn we bezig met het instuderen van nieuwe nummers en na de pauze zingen we diverse nummers door en is er aandacht voor de presentatie en choreografie. Een keer per maand repeteren we samen met de band.

 

Gemiddeld treden we 5 tot 6 keer per jaar op in de regio, bijv. tijdens korendagen. Momenteel zijn we druk bezig om in november 2020 een fantastisch 10-jarig jubileumconcert te presenteren.

Link naar website: https://popkoorswitchterheijden.com/

Cookie-instellingen