Hoofdmenu

Balletvereniging ’t Zwaluwnest

 

Ben je op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Hou je van dansen en sporten op muziek? Kom dan langs bij balletvereniging ’t Zwaluwnest.

Al meer dan 25 jaar is balletvereniging ’t Zwaluwnest een begrip in Lage Zwaluwe en omstreken. Een enthousiaste en gezellige vereniging voor jong en oud, voor jongens en meisjes. Vol dans- en sportlessen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Natuurlijk onder deskundige begeleiding.

‘Ik dans’ en ‘Dansmix’
Is je kind toe aan de volgende (dans)stap? Bij de les ‘Ik dans’ en vervolgens de lessen ‘Dansmix’ leren kinderen op een speelse manier dansen en bewegen op verschillende soorten muziek. Elke les bevat een stukje klassiek ballet. Daarnaast komen andere dansen zoals jazz, modern en improvisatie aan bod. Natuurlijk vindt ’t Zwaluwnest ook het gezellig samenzijn belangrijk. Daarom worden ook stopdans en andere spelletjes gespeeld. De lessen zijn onderverdeeld per leeftijd, beginnend bij de les ‘Ik dans’ voor kinderen vanaf 3,5 jaar oud en vervolgens de lessen ‘Dansmix 1 tot en met 5’ voor basisschool leerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Voor de gevorderde ballerina worden ook spitzenlessen gegeven.

Streetdance
Hou je meer van losse en stoere moves op snelle muziek? Kom dan naar de Streetdance lessen. We leren je allerlei dansen met hiphop en funk elementen en wie weet word je dan net zo goed als je idool in die videoclip of talentenjacht. Streetdance lessen kun je volgen vanaf 5 jaar oud.

Optredens
Enkele keren per jaar vertonen de kinderen hun kunsten aan het publiek, bijvoorbeeld tijdens de Seniorenmiddag, het Sinterklaasfeest en het Zwaluws Zomer Festijn.

Peuters
De allerkleinsten kunnen zich uitleven tijdens de peuterdanslessen. Samen met een ouder of verzorger oefenen de kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud allerlei dansjes en leerspelletjes op vrolijke muziek met linten, hoepels en andere materialen. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun motoriek en muzikaliteit, maar leren ook tellen en kleuren herkennen.

 


Volwassenen
Voor volwassenen biedt ’t Zwaluwnest eveneens een scala aan sportieve en swingende activiteiten. In de Dans voor Volwassenen les worden dansen van uiteenlopende stijl aangeleerd. Ook de sportlessen waaronder BBB-fitness en LatinMoves zijn populair. Insanity is voor doorzetters die meer willen. Wil je strakker worden en je houding en conditie verbeteren? Dan biedt de les Body Sculpture uitkomst. Uniek bij ’t Zwaluwnest is het ontspannende Yogadans. Op rustgevende muziek ervaar je de ontspanning van yoga, terwijl je oefeningen doet om lichaam en geest in balans te brengen. Yogadans laat je mentale en fysieke energie weer stromen.

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens meedoen tijdens een van onze lessen in Den Domp, Plantsoen 10a te Lage Zwaluwe. Of neem contact op met ’t Zwaluwnest via: 06 19652913 (Nannette van den Berg), ledenadm.zwaluwnest@gmail.com of kijk op www.dansendezwaluw.nl.

Cookie-instellingen