Hoofdmenu

Baas blijven tot het einde

Jacqueline Slotboom 06-04-2018 259 keer bekeken 0 reacties

“Baas blijven tot het einde” Een informatiemiddag rondom verschillende onderwerpen waarmee mensen aan het einde van hun leven te maken kunnen krijgen. Woensdagmiddag 16 mei 2018

“Baas blijven tot het einde”

Mevrouw Anja van Rossum organiseert met ondersteuning van Surplus en de KBO’s Drimmelen, een informatiemiddag rondom verschillende onderwerpen waarmee mensen aan het einde van hun leven te maken kunnen krijgen.

De middag zal plaatsvinden op 16 mei 2018 in de Mayboom in Made. Wanneer u geen vervoer heeft kunt u gebruik maken van de Traaie on Tour-bus die in alle kernen mensen ophaalt op centrale plaatsen. De kosten hiervan zijn 3 euro per persoon.

Op deze middag zullen diverse organisaties aanwezig zijn om u van informatie te voorzien. De middag zal worden geleid door de heer Riebert Verheugen, o.a. bekend van Spraakvermaak. Huisarts Dhr. drs. R.F.M. Jansen zal een lezing houden, er zal iemand zijn van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde), iemand van de VPTZ (Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg), Hospice Careyn, de WensAmbulance Brabant en er zullen een aantal uitvaartondernemingen en notarissen zijn.

De middag is als volgt opgezet: Tussen 13.00 – 13.30 uur wordt u in De Mayboom ontvangen met koffie. Om 13.30 uur zal Riebert Verheugen de middag openen waarna de heer Jansen een lezing zal houden over “Keuzes rond het levenseinde”. Daarna zullen de aanwezige organisaties hun diensten toelichten. Het daaropvolgende uur is er gelegenheid voor een gezellige ontmoeting en kunt u de informatiemarkt te bezoeken.

Om 15.30 uur sluiten we gezamenlijk af met een vragenhalfuurtje. Rond 16.00 uur ronden we de middag af.

Aan de middag zijn geen kosten verbonden, behalve de kosten voor het busvervoer wanneer u daarvan gebruik maakt.

Wanneer u interesse heeft om deze middag bij te wonen, dan ontvangen wij uw aanmelding graag tussen 17 april – 1 mei 2018. We verzoeken u hierbij aan te geven of u gebruik wil maken van het vervoer per bus. U kunt uw aanmelding per mail doorgeven of de aanmeldstrook in de brievenbus doen bij één van onderstaande adressen. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, waarbij er een verdeelsleutel is gemaakt voor de beschikbare plaatsen per dorpskern. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn, zal er een reservelijst worden aangemaakt.

Voor meer informatie kunt u op maandag telefonisch contact opnemen met M. Rops van Surplus Welzijn (076-5027788) of per mail m.rops@surpluswelzijn.nl

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen