Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-04-2018 366 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 2 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gezond en wel • Koningsdag • Overdracht binnentuin door BEI aan de Wijngaerd • Voormalige vluchtelingen in de gemeente • Hobbyclub de Handige handjes

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL - HOOIKOORTS

Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ iedere week wetenwaardigheden over veel voorkomende ziekteverschijnselen en geven u tips. Deze week informeert Susan Kruithof, specialist huisartsgeneeskunde, u over hooikoorts.

KONINGSDAG 2018

Ook dit jaar werd Koningsdag weer in alle kernen gevierd. Wij waren er voor u bij in Terheijden en Hooge Zwaluwe. U kunt nog even nagenieten van de beelden die we maakten, met natuurlijk weer enthousiaste kinderen op mooi versierde fietsen en volop festiviteiten op De Schans in Terheijden en Sportpark het Moerbos in Hooge Zwaluwe.

BINNENTUIN OVERGEDRAGEN DOOR BEI AAN DE WIJNGAERD

De Stichting Bijen Educatie (BEI) heeft de laatste weken hard gewerkt aan het inrichten van een binnentuin voor zorgcentrum de Wijngaerd in Made. Het is een zogenaamde belevingstuin, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van de planten, vlinders en bijen, maar waar ze vooral ook elkaar kunnen ontmoeten.  Op 20 april vond de officiële overdracht plaats. Natuurlijk waren we er bij.

VOORMALIGE VLUCHTELINGEN IN DRIMMELEN

Ook in onze gemeente hebben een aantal voormalige vluchtelingen een nieuwe woonplek gevonden. Reden voor ons om een tweeluik te maken. In deze tweede aflevering gaan we in gesprek met 4 van deze voormalige vluchtelingenvrouwen, die nu in Made en Terheijden wonen.

HOBBYCLUB DE HANDIGE HANDJES

Iedere vrijdagavond komen zo’n 40 enthousiaste kinderen bij elkaar in de Mayboom in Made. Daar is dan een hobbyclub voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. We gingen een kijkje nemen en spraken er met kinderen en vrijwilligers, maar we zagen vooral prachtige creaties ontstaan. Dank zij de inzet van alle vrijwilligers is de club erg populair. Er is dan ook een wachtlijst.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen