Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 14-05-2018 375 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 16 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gezond en wel – een beroerte • 50 jaar Jachthaven Biesbosch • Van verleden naar heden-Lage Zwaluwe deel 1 • Gemeente actueel - mei

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL

Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ iedere week wetenwaardigheden over veel voorkomende ziekteverschijnselen en geven u tips. Deze week informeert Susan Kruithof, specialist huisartsgeneeskunde, u over een beroerte .

HAVEN FESTIVAL JACHTHAVEN BIESBOSCH

Op 5 mei vierde Jachthaven Biesbosch haar 50e verjaardag. Het werd een leuke dag, die bruiste van Brabantse gezelligheid. Natuurlijk met muziek, activiteiten voor de kinderen, oude ambachten, food trucks en een nautische markt. Wij spraken er onder meer met de organisatie, politie en brandweer en maakten een sfeerimpressie van dit evenement.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN-LAGE ZWALUWE deel 1

Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in lage Zwaluwe, waar we een gesprek hadden met Leen ten Haaf, bestuurslid van Zwaluws Erfgoed. Joost Pieterman sprak met hem over de winkels van vroeger. Natuurlijk weer met mooie historische foto’s.

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme,  aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen