Hoofdmenu

Thema-avond voor mantelzorgers van mensen met psychische problematiek

SWO Drimmelen 17-05-2018 384 keer bekeken 0 reacties

Mantelzorger, mens of superman? Het is altijd fijn dat als je na een drukke dag thuiskomt, er iemand is tegen wie je over je dag kan vertellen en bij wie je even stoom kan afblazen.

Naast een luisterend oor is het fijn als je ook goed voor jezelf kan zorgen. Dat je leuke activiteiten voor jezelf doet, dat je energie bijtankt en dat je je eigen grenzen in acht neemt.

Voor een mantelzorger is dit alles niet vanzelfsprekend. Vaak wordt de meeste tijd opgeslokt door de persoon waar ze de zorg voor hebben. En dan kan er maar weinig tijd overblijven voor henzelf.

Dit geldt in het bijzonder voor mantelzorgers van mensen met psychische problematiek.

Op deze interactieve thema-avond kijken we in hoeverre je als mantelzorger een superman bent die alles moet aankunnen of dat je een mens mag zijn met al zijn beperkingen.

Hoe kijk je naar jezelf en hoe ervaar je je rol als mantelzorger. Daarnaast krijg je al spelenderwijs handvatten aangereikt in hoe je goed voor je zelf kan zorgen en voor degene waar je de zorg over hebt.

Het wordt een leuke en leerzame bijeenkomst waarbij op ludieke wijze iedereen ervaringen op doet waarmee hij energiek verder kan.

Gastdocent: Etienne de Bree, psychiatrisch verpleegkundige en acteur

Aanvang 19.30 uur einde 21.30 uur.
Vergaderruimte van het Gezondheidscentrum Het Vierendeel te Made 
Aanmelden gewenst via mantelzorg@swodrimmelen.nl of 0162-451894

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen