Hoofdmenu

Alzheimercafé Drimmelen en Moerdijk

SWO Drimmelen 24-05-2018 272 keer bekeken 0 reacties

De magische wereld van Alzheimer, door psycholoog Huub Buijssen Psycholoog en schrijver Huub Buijssen vertelt over het veranderd gedrag van mensen met dementie.

Huub Buijssen schreef verschillende boeken over dementie. Deze avond zal vooral het boek:” De magische wereld van Alzheimer. Vijfentwintig tips voor meer begrip en tevredenheid ” centraal staan. Net als in zijn boek zal Huub Buijssen vertellen over de diepere zin en betekenis die schuil gaat achter de vaak vreemde en zinloos lijkende uitspraken en gedragingen van mensen met dementie. Buijssen wiens beide ouders dement werden, zal dit doen aan de hand van vaak persoonlijke ervaringen.

Huub geeft tips die het leven met en het zorgen voor iemand met dementie lichter, aangenamer en vreugdevoller kunnen maken.

Het beloofd een interessante avond te worden!
Iedereen is van harte Welkom! 

Het Alzheimercafé begint om 19.00 uur, de entree is gratis.

Naast het verkrijgen van informatie, geeft het Alzheimercafé u de gemoedelijkheid van een echt café. U heeft de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te steunen. Het Alzheimercafé vindt afwisselend in Zevenbergen en Made plaats.

Voor mensen met dementie en hun naasten/mantelzorgers/ professionals  en vrijwilligers

Dinsdag 19 juni

Locatie Seniorenpartner De Wijngaerd

Cyclaamstraat 2a in Made

Inloop: 19.00 uur 

Start programma: 19.30 uur

Einde: 21.30 uur

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen