Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 28-05-2018 561 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 30 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gezond en wel – moedervlek/melanoom • Van verleden naar heden - Lage Zwaluwe deel 2 • Childrenshome • Dorpsgericht werken • Muziek in de regio – Opera per tutti

NIEUW! MUZIEK IN DE REGIO

Vanaf deze week zal Omroep Drimmelen aan het eind van de uitzending periodiek een impressie uitzenden van een muzikaal evenement in de regio. Nadere bijzonderheden over deze week vindt u aan het eind van dit bericht.

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL

Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ iedere week wetenwaardigheden over veel voorkomende ziekteverschijnselen en geven u tips. Deze week informeert Susan Kruithof, specialist huisartsgeneeskunde, u over de moedervlek en melanoom.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN-LAGE ZWALUWE deel 2

Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. In deze aflevering gaan we samen met Leen ten, bestuurslid van Zwaluws Erfgoed, verder met het verhaal over de oude en ‘vergeten’ winkels in Lage Zwaluwe. Natuurlijk ook dit keer weer met mooie historische foto’s.

CHILDRENSHOME

Lia en Jan Mureau bekommeren zich al jaren over kinderen in weeshuizen in India. Zij hebben daarvoor de Stichting Childrenshome opgericht. Deze stichting heeft als doel financiële adoptie (adoptie op afstand) van weeskinderen en kinderen die door hun ouders in de steek gelaten zijn. Ook geeft de stichting financiële ondersteuning aan de weeshuizen waarin deze kinderen zijn ondergebracht. In oktober 2010 is de stichting ook gestart met het ondersteunen van kinderen die nog bij hun ouders of verwanten wonen. Wij gingen in gesprek met hen over dit bijzondere project.

DORPSGERICHT WERKEN
Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. In deze aflevering is Mariet Bakx haar gast. Zij is vrijwilliger bij Automatjes.  Als mensen zelf geen vervoer hebben kunnen ze via automaatjes een vrijwilliger vragen die hen weg wil brengen. U hoort er in deze uitzending alles over.

MUZIEK IN DE REGIO – OPERA PER TUTTI

In deze eerste aflevering van onze nieuwe serie ‘Muziek in de regio’ ziet u het eerste deel van onze registratie van het optreden van ‘Opera per tutti’ in ‘Onze Kerk’ in Hooge Zwaluwe. Het optreden vond plaats in het kader van een speciale Hooge Wijn ter ere van moederdag.  Het werd een feestje. Na deze aflevering volgen er nog 2 delen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen