Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 04-06-2018 212 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 6 juni zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gezond en wel – bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker • Afdelingskampioenschappen Flying Devils • Gemeente Actueel - juni • Muziek in de regio – Opera per tutti

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL

Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ iedere week wetenwaardigheden over veel voorkomende ziekteverschijnselen en geven u tips. Deze week informeert Susan Kruithof, specialist huisartsgeneeskunde, u over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.

AFDELINGSKAMPIOENSCHAPPEN FLYING DEVILS

Op 27 mei vonden de afdelingskampioenschappen plaats van de Flying Devils. Het was een drukte van belang in het Madese sportpark De Schietberg. Indrukwekkend was het ook. Flitsend starten en dan met een razende vaart over de baan. Je moet het maar durven………… het plezier spatte ervan af.

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme,  aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

MUZIEK IN DE REGIO – OPERA PER TUTTI

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet u het tweede deel van het optreden van ‘Opera per tutti’ in ‘Onze Kerk’ in Hooge Zwaluwe. Het optreden vond plaats in het kader van een speciale Hooge Wijn ter ere van moederdag.  Het werd een feestje. Na deze aflevering volgt nog 1 deel.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen