Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 03-09-2018 954 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Summer Sports Week 2018 • Open tuinendag Hooge Zwaluwe • Gemeente Actueel • Muziek in de regio

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

SUMMER SPORTS WEEK 2018

In augustus stond sport voor de jeugd weer in de schijnwerpers tijdens de Summer Sports Week. Er was echt alles aan gedaan om de vele kinderen uit de Gemeente Drimmelen een onvergetelijke week te bezorgen. De week werd speciaal georganiseerd voor kinderen in groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool en stond boordevol sport, spel en plezier. Dit jaar had SSW 2.0 ervoor gezorgd dat ook jeugd met een beperking kon genieten van de vele activiteiten.  De week werd natuurlijk knallend afgesloten met een groot feest. Het plezier spat ervan af in onze impressie!

OPEN TUINENDAG HOOGE ZWALUWE

Op 8 juli vond in Hooge Zwaluwe weer de open tuinendag plaats. Opnieuw waren een aantal inwoners bereid hun tuin open te stellen en daarvan werd dankbaar gebruik gemaakt door de bezoekers. Ondanks het droge voorjaar zagen de tuinen er prachtig uit. In de tuinen lag overal een route kaartje klaar en overal stond een letter. Met deze letters kon een woord gevormd worden en de oplossing had uiteraard met tuinieren te maken. Loes van Zwieten en Peter Maas maakten van de gelegenheid gebruik om er een kijkje te gaan nemen en maakten voor u een verslag.

GEMEENTE ACTUEEL - SEPTEMBER

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift Anneke van Ommen, de communicatieadviseur van de gemeente, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

MUZIEK IN DE REGIO

Ook bij de start van het nieuwe seizoen weer een aflevering van onze serie ‘Muziek in de regio’. Aan het eind van onze uitzending ziet en hoort u het Traais Smartlappenkoor, dat eerder dit jaar een optreden verzorgde in Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Gezellig meezingen dus!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen