Hoofdmenu

PUUR WIT presenteert: KEVIN WELCH

Lianne van Bekhoven 12-09-2018 453 keer bekeken {0} reacties

PUUR WIT presenteert: KEVIN WELCH “One of the best songwriters of America” – Rolling Stone Magazine

Het eerste optreden in het nieuwe seizoen is op donderdag 20 september 2018 met een optreden van Kevin Welch. Hij heeft een carrière verspreid over vier decennia als een artiest en producer en heeft zo’n beetje de zwoelste mannenstem in het singer-songwriter circuit, en schrijft de meest prachtige ‘story songs’. Hij is een singer songwriter geboren in Oklahoma in 1955 en werkte sinds 1978 met o.a Johnny Cash en Garth Brooks.

 

Kevin Welch heeft een carrière verspreid over vier decennia als een artiest en producer, evenals het schrijven van liedjes voor artiesten als Roger Miller, Solomon Burke, Linda Ronstadt en vele anderen. Meest recent Grammy-Award winnaar, Chris Stapleton, bracht een versie van Welch’ song Millionaire die naar aantal #1 op iTunes in zijn eerste week van versie ging.

 

Hij maakte meer dan een dozijn platen door de jaren heen, de meeste voor Dead Reckoning records, het label hij mede-oprichter in Nashville in het midden van de jaren ' 90, bouwde Welch een reputatie op in de wereld. Zijn albums die verschenen op zijn eigen label lieten ook een verschuiving van stijl horen van de Country richting de Roots muziek.

 

Kevin Welch is gezegend met een warme, zalvende baritonstem Bijna acht jaar sinds de release van zijn laatste album, 'Patch of Blue Sky ', keerde Welch met top muzikanten weer terug naar de studio in Nashville om een nieuwe plaat te maken, genaamd 'Dust Devil '. De cd zal worden uitgebracht in september 2018.

 

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf 5 september te koop en kosten € 14 en zijn verkrijgbaar bij: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

 

Meer informatie? Kijk op: 

www.puurwitconcerten.nl

www.facebook.com/puurwit

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen