Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 17-09-2018 1149 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 19 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Zwaluws Zomerfestijn • Hertenparkje Hooge Zwaluwe • Dorpsgericht werken • Van verleden naar heden-verloren winkeltjes in Terheijden

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

ZWALUWS ZOMER FESTIJN

In het 2e weekend van september organiseerde muziekvereniging Alliance en sportvereniging Hirundo het Zwaluws Zomerfestijn. Dit jaar voor het eerst met de Low Swallow Games. We bezochten ook de rommelmarkt, braderie, verschillende sportieve wedstrijden en een aantal andere activiteiten. Kortom: een feestelijk weekend, waar voor iedereen iets te doen was.

HERTENPARKJE IN HOOGE ZWALUWE

Gezellig, dat bankje voor het hertenparkje in Hooge Zwaluwe. Loes van Zwieten ging er even zitten, maar mocht ook met cameraman Joost Pieterman naar binnen. Zij spraken er met een aantal vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de  herten -en zelfs wat kippen en konijnen- er goed verzorgd worden. Gelukkig, want daarom kunnen we er nog steeds van genieten. Het is een mooi zomers item geworden, dus vooral kijken.

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Deze keer informeert Silvia Vos, vrijwilligster bij de Vrijwilligersacademie, u over het Vrijwilligers Event 2018 op 11 oktober in het Dongemondcollege te Made.

VAN VERLEDEN NAAR HEDEN – VERLOREN WINKELTJES IN TERHEIJDEN

Omroep Drimmelen gaat samen met u weer even terug naar het verleden in de diverse kerkdorpen van de gemeente Drimmelen. Voor deze aflevering waren we in Terheijden, waar we op bezoek gingen bij Josine van Bekhoven. Joost Pieterman sprak met haar over de winkels van vroeger. Deze week ziet u deel 1 in de uitzending; deel 2 volgt binnenkort. Natuurlijk ook in deze afleveringen weer mooie historische foto’s.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen