Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-10-2018 792 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 10 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Bijzondere hobby’s – Ministeck • Kermis op de May • BS Zonzeel viert 50-jarig bestaan • Bijzondere hobby’s: verzamelaar religieuze kunst • Gemeente Actueel oktober • Muziek in de regio-klassiek tijdens het Amateurconcert

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

BIJZONDERE HOBBY’S – MINISTECK      

Johan van Ginneken is bewoner van Sovak in Terheijden en heeft een wel heel bijzondere hobby. Hij maakt de prachtigste schilderijen met minsteck.  Dat is een geduldsklus, maar Johan doet het met plezier en passie.  In deze aflevering vertelt hij over zijn hobby en laat zien hoe dat in zijn werk gaat. Natuurlijk mochten we ook een aantal van de door hem gemaakte schilderijen bewonderen. Kent u ook iemand met een bijzondere hobby? Laat het ons dan weten. Misschien maken we daar dan ook een uitzending over.

KERMIS OP DE MAY

In Made zit de kermis er ook weer op. Natuurlijk kijken we nog even terug naar dit spektakel. Het was er reuze gezellig tot in de kleine uurtjes. Bent u er geweest? Geniet dan nog even na. Niet geweest? Kijk dan wat je gemist hebt.

BS ZONZEEL VIERT 50-JARIG BESTAAN

BasisschooL Zonzeel in Terheijden bestond onlangs 50 jaar en dat werd uitbundig gevierd. Op maandagochtend stond er midden op het schoolplein een tijdmachine. De directeur ging er als eerste in en daarna volgden alle kinderen. Na de opening was het 4 dagen feest. Met teveel activiteiten om op te noemen en als afsluiting een heuse vossenjacht.

BIJZONDERE HOBBY’S: VERZAMELAAR RELIGIEUZE KUNST

Sommige mensen hebben bijzondere hobby’s. Zo verzamelt Herman de Beer op zijn zolder in Hooge Zwaluwe religieuze kunst. Loes van Zwieten ging er met onze cameraman Kees van der Maden op bezoek en zij vielen van de ene verwondering in de andere. Het is namelijk in de loop der jaren een enorme collectie geworden en Herman de Beer is ook nog eens een geweldig verteller over afzonderlijke items. Een aanrader om naar te kijken!

GEMEENTE ACTUEEL OKTOBER

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme,  aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

MUZIEK IN DE REGIO-AMATEURCONCERT WITTE KERKJE

Aan het eind van de uitzending weer een aflevering van Muziek in de regio. In het Witte Kerkje Terheijden zijn de theeconcerten weer van start gegaan met het Amateurconcert 2018. In deze aflevering een aantal deelnemers met een klassiek repertoire. U ziet en hoort het Vocaal Ensemble Kleurrijk o.l.v. Marianne van Iersel en met Yvonne Bours op piano,  zangeres Olga Bodewes met pianobegeleiding door Leander Schoormans en de 12-jarige Gustavo Barrientos Wesselink, begeleid door zijn moeder Mirjam.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen