Hoofdmenu

PUUR WIT presenteert: LEVI PARHAM & CHRIS BLEVINS

Lianne van Bekhoven 17-10-2018 617 keer bekeken {0} reacties

PUUR WIT presenteert: LEVI PARHAM & CHRIS BLEVINS “Geen dertien in een dozijn americana, maar soulvolle americana uit Oklahoma” Donderdag 25 oktober 2018 komen de twee talentvolle Americana-artiesten Levi Parham en Chris Blevins uit Oklahoma optreden in het Witte Kerkje in Terheijden.

Levi Parhambehoeft voor de meesten geen introductie meer; groeide op in McAlester, in het zuidoosten van Oklahoma. De uitgebreide platen collectie van zijn vader die hij in zijn jeugd ontdekte, bepaalde zijn carrière als muzikant, een geweldige performer die al enkele malen toerde door Nederland.

Opvallend bij Parham's muziek is de invloed van wijlen producer Jimmy LaFave. Zowel de ‘bouw’ van de nummers als de gekozen muzikale inkleuring ervan ademen nog altijd het geluid van LaFave. In de muziek van Parham hoor je allerlei invloeden, van blues tot folk en van soul tot country(rock). Wijlen singer/songwriter Jimmy LaFave zei over Levi Parham: “I think he's one of the best young new talents I've heard in Oklahoma in a long time”. 

Chris Blevinsbracht met "Better Than Alone" volgens vele fans en critici een van de betere rootsalbums uit van 2017. Het album staat vol met southern (blues)rock en roots, gepassioneerd gezongen en gespeeld. 

Chris Blevins is een singer-songwriter uit Henryetta, Oklahoma, die tot voor kort op het plaatselijke postkantoor werkt. ’s Avonds treedt hij op in bars in Tulsa. Daar wordt hij ontdekt door producer Chris Combs. De liedjes van Chris hebben ingrediënten van blues, country en rock, met een persoonlijke stijl passend bij artiesten uit Oklahoma.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden kosten € 14 en zijn verkrijgbaar bij: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

Meer informatie? Kijk op: 

www.puurwitconcerten.nl

www.facebook.com/puurwit

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen