Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 03-12-2018 698 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 december zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Gezond en Wel –Vergoedingen fysiotherapie • Finale Streetleague Drimmelen • Walking football Madese Boys • Gemeente Actueel - december • Handbal Made • Verbetering waterkeringen Terheijden

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

GEZOND EN WEL – VERGOEDINGEN FYSIOTHERAPIE

Deskundigen vertellen u in onze rubriek ‘Gezond en Wel’ wetenswaardigheden over veel voorkomende gezonheidsklachten en geven u tips. Deze week informeert fysiotherapeut Lars Kuijten u over de vergoedingen voor  fysiotherapie.

STREETLEAGUE DRIMMELEN

Jaarlijks organiseren de jongerenwerkers Drimmelen de Street League. Dit jaar was het al weer voor de vijfde keer. Een lustrum dus. De Street League is een straatvoetbaltoernooi voor leerlingen uit groep 7 en groep 8, zowel voor meisjes als jongens. Er zijn extra punten te scoren door goed gedrag en om mee te mogen doen aan de finale moet elk team ook een maatschappelijke opdracht vervullen. De winnaar van die opdracht werd team Terheijden 1. Hun opdracht stond in het teken van het goede doel Kinderen van de Voedselbank. Team Made 3 werd verdiend winnaar  van het voetbaltoernooi werd. Wij waren erbij op de finaledag en maakten een impressie

WALKING FOOTBALL MADESE BOYS

Vanaf dit seizoen is Madese Boys van start gegaan met Walking Football. Hiermee kan iedereen weer een balletje trappen op hun velden. Op 26 oktober was  de kick-off en lieten de huidige deelnemers zien dat het een echte sport is en minder eenvoudig dan men denkt. Het is ideaal voor de verbetering van de conditie en een oplossing voor spelers die graag op een rustige manier willen voetballen. Gastpresentatrice Angela Martens interviewde organisatie en deelnemers en natuurlijk laten we ook wat wedstrijdbeelden zien. Nieuwgierig? Dan vooral kijken, want misschien wilt u dan ook wel mee gaan doen.

GEMEENTE ACTUEEL – DECEMBER

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

HANDBAL MADE

HVM/Goodflooring HMC DA1 spelen dit seizoen op het aller hoogste niveau in de A categorie ofwel Landelijk A (ere)  Jeugd Divisie. In deze categorie staan de beste 11 teams van Nederland, die dit seizoen gaan strijden om het Nederlands kampioenschap. Cameraman Kees van der Maden ging samen met gast presentator Rachèl van Gennip een kijkje nemen in de Amerhal. Zij maakten een boeiend en informatief verslag over deze bijzondere handbal vereniging.

VERBETERING WATERKERINGEN TERHEIJDEN

Waterschappen hebben samen met de provincie afgesproken dat de regionale dijken in 2023 aan de veiligheidsnorm moeten voldoen. Om dat te bereiken, verbetert waterschap Brabantse Delta de komende jaren de dijken. Op 8 november organiseerde waterschap Brabantse Delta een druk bezochte inloopmiddag en -avond over het project ‘Verbetering Regionale Keringen’ in Terheijden en het buitengebied. Zij brachten daar de mogelijke oplossingen voor dijkverbetering in Terheijden  in beeld.  Ron Lambregts, senior projectleider,  gaf voor onze camera een toelichting. Ook benieuwd? U kunt het nu zien in onze uitzending.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen