Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-12-2018 690 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 januari 2019 zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Gert de Kok • De May Kwist • Mee met de huisvuilophaaldienst • Muziek in de regio-Mandolineorkest Estrellita

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

NIEUWJAARSTOESPRAAK BURGEMEESTER

Ook dit jaar spreekt Gert de Kok, burgemeester van de Gemeente Drimmelen, zijn nieuwjaarswens uit naar alle inwoners.

DE MAY KWIST

Aan het begin van dit nieuwe jaar kijken we nog even terug naar een bijzonder evenement in Made, oftewel De May. In 2018 vond namelijk de eerste editie plaats van 'De May Kwist'. Zo'n 1500 Mayeners deden daar fanatiek aan mee, want het was een hele klus: 123 pagina's aan vragen en opdrachten. Ga er maar aan staan. Dat deden de teams en het plezier spatte er van af. Aanleiding om een quiz te maken was het 40-jarig bestaan van de Amerhal en de 20-jarige Heemkundekring. Op zaterdag 12 januari wordt de winnaar van De May Kwist bekendgemaakt. Dan worden in de Amerhal de jubilea gevierd van de Amerhal en Heemkundekring Made & Drimmelen.

MEE MET DE HUISVUILOPHAALDIENST

Voor dag en dauw staan de chauffeurs en beladers van de huisvuilophaaldienst in onze regio al paraat om ons huisvuil op te halen. Je staat er niet vaak bij stil, maar zou het niet een ramp zijn als het niet werd opgehaald? Alle reden voor onze crew om ook eens vroeg op pad te gaan. We mochten mee om te zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat en mochten al onze vragen op medewerkers afvuren. Het is een mooi kijkje achter de schermen geworden.

MUZIEK IN DE REGIO-MANDOLINEORKEST ESTRELLITA

Mandolineorkest Estrellita, met Benny Ludemann als dirigent, heeft op 16 december 2018 in het volle Witte Kerkje Terheijden zijn uitstekende naam meer dan waar gemaakt. Het werd een schitterend concert met veel hoogtepunten! In opperste concentratie werden prachtige werken gespeeld, waardoor de muziek niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar was, tot soms kippenvel toe. Deze week een impressie van deze bijzondere aflevering van de serie theeconcerten in het Witte Kerkje.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen