Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 07-01-2019 619 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 9 januari 2019 zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Nieuwjaarsduik Terheijden • Gemeente Actueel • De May Kwist • Mee met de huisvuilophaaldienst

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

NIEUWJAARSDUIK

Dit jaar was in onze gemeente de enige Nieuwjaarsduik in Terheijden. Deze werd weer georganiseerd door ijsclub ’t Houterom. Ongeveer 300 deelnemers namen een duik in het water van de ijsbaan in Terheijden. De temperatuur van het water viel erg mee en veel deelnemers bereikten dan ook het doel....de mast aanraken in het midden van de ijsbaan. Na de zwemtocht was er tijd voor een broodje knakworst, aangeboden door een lokale sponsor. Natuurlijk was Omroep Drimmelen van de partij.

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

DE MAY KWIST

Aan het begin van dit nieuwe jaar kijken we nog even terug naar een bijzonder evenement in Made, oftewel De May. In 2018 vond namelijk de eerste editie plaats van 'De May Kwist'. Zo'n 1500 Mayeners deden daar fanatiek aan mee, want het was een hele klus: 123 pagina's aan vragen en opdrachten. Ga er maar aan staan. Dat deden de teams en het plezier spatte er van af. Aanleiding om een quiz te maken was het 40-jarig bestaan van de Amerhal en de 20-jarige Heemkundekring. Op zaterdag 12 januari wordt de winnaar van De May Kwist bekendgemaakt. Dan worden in de Amerhal de jubilea gevierd van de Amerhal en Heemkundekring Made & Drimmelen.

MEE MET DE HUISVUILOPHAALDIENST

Voor dag en dauw staan de chauffeurs en beladers van de huisvuilophaaldienst in onze regio al paraat om ons huisvuil op te halen. Je staat er niet vaak bij stil, maar zou het niet een ramp zijn als het niet werd opgehaald? Alle reden voor onze crew om ook eens vroeg op pad te gaan. We mochten mee om te zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat en mochten al onze vragen op medewerkers afvuren. Het is een mooi kijkje achter de schermen geworden.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen