Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 14-01-2019 706 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 16 januari 2019 zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Tractors by night • Nieuwjaarsduik Terheijden • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TRACTORS BY NIGHT

Ook dit jaar reden verlichte trekkers en andere landbouwvoertuigen door de kernen van de gemeente Drimmelen. Een prachtige traditie op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar. Tractors By Night werd dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd door vereniging D’n Amerkant. Er reden bijna dertig tractoren en andere landbouwvoertuigen mee in de verlichte optocht. De optocht vertrok vanuit Terheijden en ging via Wagenberg, Made, Drimmelen en Lage Zwaluwe naar Hooge Zwaluwe. Natuurlijk stond ook Omroep Drimmelen met draaiende camera’s langs de route. Let vooral op het laatste deel, als de tractoren over de donkere Amerweg Zwakuwe rijden. Daar komt al die verlichting toch het mooiste uit.

NIEUWJAARSDUIK

Dit jaar was in onze gemeente de enige Nieuwjaarsduik in Terheijden. Deze werd weer georganiseerd door ijsclub ’t Houterom. Ongeveer 300 deelnemers namen een duik in het water van de Ijsbaan in Terheijden. De temperatuur van het water viel erg mee en veel deelnemers bereikten dan ook het doel....de mast aanraken in het midden van de ijsbaan. Na de zwemtocht was er tijd voor een broodje knakworst, aangeboden door een lokale sponsor. Natuurlijk was Omroep Drimmelen van de partij.

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen