Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-01-2019 622 keer bekeken 0 reacties

Goed nieuws voor alle inwoners die tot nu toe de uitzendingen van Omroep Drimmelen niet konden beluisteren en bekijken, omdat ze geen Ziggo aansluiting hebben. Met steun van de gemeente Drimmelen is dat nu opgelost.

Per 1 februari 2019 zijn we naast kanaal 42 op Ziggo nu ook te horen en te zien op de volgende kanaalnummers:

·        voor KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening:

         TV en kabelkrant             1476

         Radio                                  1176

·        voor Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte:

         TV en kabelkrant             2170

         Radio                                  3180

Aan doorgifte via Tele2 en enkele andere providers wordt nog gewerkt.

Maar dat is niet het enige, de uitzendingen zijn ook direct live overal ter wereld te ontvangen via: ‘De Lokale Omroep-app’. Via deze app zijn de lokale omroep tv-kanalen dagelijks live te bekijken. U kunt kiezen uit verschillende lokale omroep kanalen in Nederland. De lokale omroep sector in Nederland bestaat uit ca. 280 omroepen die verspreid over heel Nederland een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de lokale journalistiek.

Op 1 februari vindt ook de officiële opening plaats van onze nieuwe studio bij de Zonzeel in Hooge Zwaluwe, Poolsestraat 13. Wij nodigen u graag uit om dan een kijkje te komen nemen. Vanaf 15.30 uur is de ontvangst en om 16.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden met aansluitend een  hapje en een drankje. Wij hopen dat u in grote getale gebruik zult maken van deze uitnodiging.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen