Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 04-02-2019 775 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 6 februari 2019 zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Verhuizing en opening nieuwe studio Omroep Drimmelen • Gemeente Actueel • Woningmarkt gemeente Drimmelen

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

VERHUIZING EN OPENING NIEUWE STUDIO OMROEP DRIMMELEN

Een hectische periode van afbreken, opbouwen, verhuizen en klussen is voor Omroep Drimmelen achter de rug. In onze uitzending ziet u een aantal fragmenten van de afgelopen periode. Op 1 februari was het dan zo ver. De nieuwe studio van Omroep Drimmelen werd officieel geopend door wethouder Harry Bakker. Hij memoreerde daarbij ook het belang van de lokale omroep. Daarna werd, onder het genot van een hapje en een drankje, de studio bekeken door de bezoekers van deze feestelijke dag. Ook dat ziet u natuurlijk in onze uitzending.

GEMEENTE ACTUEEL FEBRUARI

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

WONINGMARKT GEMEENTE DRIMMELEN

Er is heel wat de doen in de media over problemen op de woningmarkt. Wij waren benieuwd hoe de woningmarkt in de gemeente Drimmelen er voor staat en maakten daar een tweeluik over. In de eerste aflevering ziet u een interview met wethouder Jan-Willem Stoop. Wij vroegen hem of en zo ja, wat de problemen met de woningmarkt zijn in onze gemeente. Ook vroegen we hem naar de bouwplannen in de nabije toekomst en de aanpak van de problemen rondom starters- en seniorenwoningen. In een volgende aflevering komt u meer te weten over de zogenaamde Tiny Houses en woningbouwstichting Woonvizier, die woningen verhuurt.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen