Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-02-2019 758 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 13 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Portret Annie van der Ven • Woningmarkt Drimmelen-deel 2 • Verhuizing en opening nieuwe studio Omroep Drimmelen • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

PORTRET VAN ANNIE VAN DER VEN

In onze serie Portretten gaat Loes van Zwieten dit keer in gesprek met Annie van der Ven. In Made kennen ze haar natuurlijk als postbezorgster. Onze crew ging zelfs op een rondje met haar mee en maakte prachtige beelden van Annie in de sneeuw. Beroemd werd ze in De May met sauwelen. Ze werd zelfs een keer opper sauwelaer en won ook een keer de publieksprijs. Daarnaast is ze jaarlijks te bewonderen in een rol bij het Dorpstheater. Annie vertelt vol enthousiasme over haar leven, werk en hobby’s. Zo komen we onder meer  te weten hoe ze aan haar typetjes voor de sauwels komt. Benieuwd geworden? Dan vooral kijken.

WONINGMARKT GEMEENTE DRIMMELEN – deel 2

Er is heel wat de doen in de media over problemen op de woningmarkt. Wij waren benieuwd hoe de woningmarkt in de gemeente Drimmelen er voor staat en maakten daar een tweeluik over. In deze tweede aflevering ziet u interviews met Ellen van Beijsterveldt, directeur-bestuurder van Woonvizier en met Thieu Visker, ontwerper van tiny houses. Wij vroegen hen onder meer naar hun plannen in de nabije toekomst.

VERHUIZING EN OPENING NIEUWE STUDIO OMROEP DRIMMELEN

Een hectische periode van afbreken, opbouwen, verhuizen en klussen is voor Omroep Drimmelen achter de rug. In onze uitzending ziet u een aantal fragmenten van de afgelopen periode. Op 1 februari was het dan zo ver. De nieuwe studio van Omroep Drimmelen werd officieel geopend door wethouder Harry Bakker. Hij memoreerde daarbij ook het belang van de lokale omroep. Daarna werd, onder het genot van een hapje en een drankje, de studio bekeken door de bezoekers van deze feestelijke dag. Ook dat ziet u natuurlijk in onze uitzending.

GEMEENTE ACTUEEL FEBRUARI

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen