Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-02-2019 608 keer bekeken 0 reacties

De 30 Beste Carnavalshits Bij Omroep Drimmelen

De afgelopen weken kon iedereen in de gemeente Drimmelen stemmen op de Carnavals Top 30 van Omroep Drimmelen.

Inmiddels zijn de stemmen geteld en worden alle platen gereed gezet voor de 10de editie van deze Carnavals Top 30, die word uitgezonden op dinsdagavond 26 februari 2019 van 18.00 tot 00.00 uur. Niet alleen zal de Top 30 aan bod komen maar ook diverse artiesten komen hun Carnavalshit promoten.

Een aantal namen, zijn onder andere Paul de Laat, Dubbel Feest, Edrie, André Pronk, Zus, Festina Hollandia, De Dorini’s, Robin van Herwijnen, Marco Carolus, Gerrit Heen-En-Weer, Vèrrèkkus Blaauw en nog een aantal andere grote namen, die we nog even geheim houden. Des te meer redenen om te luisteren en te kijken naar De Carnavals Top 30 bij Omroep Drimmelen. Dit wordt live uitgezonden vanuit’t Kleine Cafeetje in de Zonzeel, welke te vinden is aan de Poolsestraat 13 in Hooge Zwaluwe. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De toegang is GRATIS!

De Carnavals Top 30 is te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen