Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 25-02-2019 502 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 27 februari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • 33 jaar jeugdraad Schraansersrijk • En nog veel meer Carnaval……………… • Op toer langs de wagenbouwers van De May • Het ‘Grote Optocht’- Bal FestiValsAlarm • Dorpsgericht werken februari

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

33 JAAR JEUGDRAAD SCHRAANSERSRIJK

Dit jaar vieren ze in het Schraansersrijk een bijzonder jubileum; 33 jaar jeugdraad ! Daarom werd er op 23 februari een feestelijke avond georganiseerd. Natuurlijk was ook Omroep Drimmelen van de partij. Na de ontvangst van genodigden, oud-jeugdraadsleden en huidige jeugdraad werd iedereen welkom geheten door Jeugdprins Lars II en Prins Pierre II en werd er natuurlijk geproost op 33 jaar jeugdraad. Daarna barstte het feest los. Als ze in Traaie nu nog niet in Carnavalsstemming zijn…………

EN NOG VEEL MEER CARNAVAL!

ALAAF!: Vanaf het Carnavalsweekend zal onze uitzending regelmatig worden aangevuld met reportages over allerlei Carnavalsactiviteiten in onze gemeente.  Schakel dus regelmatig over naar onze zender als u niet kunt wachten om mee te feesten. Tijdens de Carnavalsdagen liever feesten dat tv kijken? Geen nood: de uitzendingen zijn nog tot zaterdag 9 maart op de zender te bewonderen.

OP TOER LANGS DE WAGENBOUWERS VAN DE MAY

Er wordt al druk gewerkt op de verschillende bouwplaatsen voor carnavalswagens in onze gemeente en het belooft weer een carnavalesk spektakel te worden tijdens de optochten. Daar gaat natuurlijk heel veel werk aan vooraf, maar ook dat lijkt al één groot feest te zijn. Onze cameraman Marcel Raafs ging met de Gangmaokers op toer langs de wagenbouwers in De May en maakte een impressie.

HET ‘GROTE OPTOCHT’-BAL  FESTVALSALARM

Op zaterdag 2 februari organiseerden de Stichting De Mayenèrs en blaaskapel Vals Alarm het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm in  't Trefpunt in Made. Dat was dit jaar maar liefst voor de 27e keer op rij. Er waren optredens van 24 blaaskapellen en ook konden deelnemers van de grote optocht van de May zich hier inschrijven. Een mooie opwarmer voor het grote carnavalsfeest!

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Deze mand heeft zij een gesprek met mantelzorgster Rietje Jansen over het belang van omgaan met dementie voor verenigingen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen