Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-03-2019 692 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 9 maart zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Trailer Top 2000 made • Gemeente Actueel maart • Muziek in de regio

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TRAILER TOP 2000 MADE

Het is al weer even geleden, dat de tweede jaargang van de Top 2000 in Made plaatsvond. Traditiegetrouw zenden wij dat uit tijdens onze zomerstop, maar nu kunt u alvast de trailer bekijken. Niels van Meggelen en John de Heijde stonden ook dit keer achter de draaitafels en burgemeester Gert de Kok zette bij wijze van opening zelf de naald op het vinyl. Er was gekozen voor twee goede doelen: het Fazantennest en KBO Belangenvereniging voor Senioren. Naast de muzieklijst waren er ook live optredens, waarvan u nu al wat fragmenten kunt zien.

GEMEENTE ACTUEEL MAART

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Ook schuift de communicatieadviseur van de gemeente, Anneke van Omme, aan om ons te informeren over actuele zaken die in onze gemeente spelen.

MUZIEK IN DE REGIO

Op 17 februari was er in het Witte Kerkje een theeconcert om nooit te vergeten, met hoboïste Pauline Oostenrijk en gitarist Enno Voorhorst.  Door hun vakmanschap, passie en muzikaliteit werd het een onvergetelijke muzikale middag met veel hoogtepunten. U ziet in deze compilatie 3 composities, waaronder2 van Napoléon Coste. Heel bijzonder is de laatste compositie: het ‘Uirapurú’ van Tom Eastwood. Een stuk over een vogeltje in de tropische regenwouden van Brazilië. We werden door de spannend gespeelde muziek volledig in het verhaal meegenomen: het fluiten, het vliegen, de achtervolgingen, het schot en helaas … het einde van de Uirapurú.

Wie we zijn en waar u ns kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen