Hoofdmenu

Traais Energie Collectief nodigt Terheijdenaren uit voor Kick off 'Jaar van de bouw'

Traais Energie Collectief 15-03-2019 1413 keer bekeken 0 reacties

We gaan dit jaar al echt bouwen en daar zijn we trots op. In april gaat de schop in de grond voor het warmtenet in het centrum. Als alles meezit, zien we later dit jaar de graafmachines verschijnen op de locaties van onze windmolen en ons zonnepark. Alle reden voor een feestje dus!

Op vrijdag 29 maart vieren we in Zaal De Abt (Antonius Abtkerk) de Kick Off van het ‘Jaar van de bouw’. Je bent van harte uitgenodigd. Mis vooral om 20.00 uur het spectaculaire schouwspel in de Markstraat niet, want zo zag je Terheijden nog nooit!

 

Programma

20.00 uur: Spectaculaire opening in de Markstraat

 

Doorlopend van 20.10 - 22.30 uur

In zaal De Abt presenteren we de verschillende projecten van het Traais Energie Collectief. Je kunt zelf met onze wind-, zon en warmte projecten aan de slag, beleven en ervaren.

Zonnepark de Bergen, the game

Bouw je eigen unieke zonnepark aan de Bergen in Terheijden. Hoe ziet jouw ideale zonnepark er uit?

 

Traaise energie-experience

Stap in de viewbox en maak een tijdreis naar 2025. Ervaar hoe mooi een duurzaam dorp kan zijn. Met Terheijdenaren in de hoofdrol.

 

VR-beleving

Voor mensen met lef! Beklim windmolen de Noord en bekijk Terheijden vanaf een hoogte van 140 meter.
 

Traaise energietafel

Bouw je eigen energielandschap met de energietafel van het Traais Energie Collectief.

 

Ontdek hoe je warmte uit de grond haalt

Met onze warmtebox zie je hoe we straks warmte uit de grond halen en met het Traais warmtenet huizen in Terheijden verwarmen.

 

Hoe werkt het Traais warmtenet?

Een verhelderende animatie.  

 

Onder het genot van een hapje, drankje en live muziek kun je terecht voor vragen, bijpraten en gewoon genieten! We schenken deze avond het enige echte TEC biertje, Flower Power TraaIPA.

 

Ben je er bij? Toegang is gratis! Aanmelden is fijn, niet verplicht. Ga naar onze website traaisenergiecollectief.nl en klik op agenda.
 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen