Hoofdmenu

Bijeenkomsten rondom het thema Geld

Sanneke de Bont 18-03-2019 491 keer bekeken 0 reacties

In het voorjaar organiseert Surplus Welzijn, afdeling Geld & Recht, een aantal gratis informatiebijeenkomsten rondom het thema Geld.

Dinsdag 9 april 9.30 – 11.30 uur; Budgetplan

Hoe maakt ik een begroting? Wat is het nut daar eigenlijk van? Waarom zou ik mijn inkomsten en uitgaven op een rijtje willen zetten?

Vrijdag 19 april 9.30 – 11.30 uur; Administratie

Wat moet ik toch met al die brieven en e-mails van bedrijven en instanties? Wat staat er nu in de brieven en moet ik dat echt allemaal bewaren? En zo ja, hoe berg ik dat dan goed op?

Dinsdag 7 mei 9.30 – 11.30 uur; Besparen & Bezuinigen

Hoeveel zou ik eigenlijk op mijn spaarrekening moeten hebben staan? En hoe zorg ik er nu toch voor dat ik écht dit geld bij elkaar kan sparen? Waarom moet dit überhaupt?

Donderdag 16 mei 9.30 – 11.30 uur; Belastingen & Toeslagen

Kan ik geld terugkrijgen van de Belastingdienst? Of hoe komt het toch dat ik iedere keer die toeslagen moet terugbetalen? Een sociaal raadslid komt uitleg geven.

 

Wilt u misschien nog wat meer informatie? Neem gerust even contact op met Sanneke de Bont of Angela Tode via 076 – 502 77 88 of mail even naar drimmelen@surplus.nl.

Als u wilt deelnemen vragen wij u zich even aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. De locatie volgt zodra we een idee hebben van het aantal deelnemers.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen