Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 22-04-2019 512 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 24 april zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Oude Weideloop Wagenberg • Portret Dik van Beest • Bijzondere hobby’s – Line-Dance • Dorpsgericht werken april

Vanaf 24 april zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

OUDE WEIDELOOP WAGENBERG

Een oude traditie is in ere hersteld, want op 7 april klonk opnieuw het startschot voor De Oude Weideloop in Wagenberg.  Het parcours ging door zowel het dorpshart als het buitengebied en was aangekleed met muziek, horeca en luchtkussens.  Daarmee werd het een feestje voor zowel de lopers als de toeschouwers. Natuurlijk waren we daarbij. In onze uitzending een interview met initiatiefnemer Bob de Hoop, dat voor de gelegenheid werd afgenomen door medeorganisator Inge van Oosterhout. De hoofdmoot van deze uitzending wordt uiteraard gevormd door het grote deelnemersveld.

PORTRET DIK VAN BEEST

In onze serie portretten ging Loes van Zwieten dit keer naar molen Zeldenrust in Hooge Zwaluwe. Ze ontmoette daar Dik van Beest en ging met hem in gesprek over zijn leven, hobby’s en passies. Wist u bijvoorbeeld dat hij, samen met zijn vrouw, in de zomer campings inspecteert in Spanje? Natuurlijk werd ook de molen bewonderd, want Dik heeft veel bewondering voor die molen en voor de vrijwilligers die er actief zijn. Een boeiend gesprek dus, met mooie beelden van de molen.

BIJZONDERE HOBBY’S – LINE DANCE

In onze serie ‘bijzondere hobby’s’ gingen we dit keer op bezoek bij Line-dance groep Stampede in Hooge Zwaluwe. Sinds september 1998 komt de groep wekelijks bij elkaar om te oefenen. Er zijn namelijk allerlei verschillende stijlen, om van het grote aantal danspassen nog maar te zwijgen.  Toch blijft het vooral ook erg gezellig onder elkaar. Misschien iets voor u? Kijken dan maar.

DORPSGERICHT WERKEN APRIL

Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts heeft dit keer een gesprek met Frits in ’t Groen, manager bij MidZuid, het sociaal werkbedrijf in onze regio. Deze maakt onder meer werk van het groenonderhoud in onze gemeente. Frits vertelt ons daar meer over en ook komt u te weten hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op het groen in uw omgeving.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen