Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 06-05-2019 422 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 8 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Oldtimerdag TOV Terheijden • Koningsdag 2019 • Dartmarathon Lage Zwaluwe

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

OLDTIMERDAG 2019 TOV TERHEIJDEN

In 2018 hebben de Terheijdense Oldtimer Vrienden een jaar overgeslagen maar dit waar waren ze terug van weggeweest. Veel trotse bezitters van een oldtimer kwamen naar de Munnikenhof om ook anderen van hun voertuig te laten genieten. Er was teveel om op te noemen: trekkers, woonwagens, vrachtwagens, legervoertuigen, motors, brommers fietsen en natuurlijk auto’s. Het werd weer een gezellige dag, waarbij ook aan de kinderen was gedacht.

KONINGSDAG 2019

Op 27 april kleurde het hele land weer oranje voor de viering van Koningsdag. Ook in onze gemeente viel het nodige te beleven, zoals reveille blazen, versierde fietstochten, aubades, vrijmarkten, spelletjes en ontvangsten voor gedecoreerden. Een team vrijwilligers van Omroep Drimmelen trok er op uit om in de kerkdorpen Koningsdag mee te vieren. Tussen het feesten en de regendruppels door maakten zij natuurlijk ook opnames van de vele  hoogtepunten.  

DARTMARATHON LAGE ZWALUWE

Eind maart vond in Café 't Roerom in Lage Zwaluwe een 24-uurs dartmarathon plaats, met ook allerlei andere activiteiten. 20 Deelnemers hebben een etmaal lang gedart voor de Harold van Zundert Stichting, die zich inzet om (jonge) kinderen van wie de vader en/of moeder is overleden, een onbezorgde dag uit te bezorgen om zo heel even het dagelijkse verdriet te vergeten. Naast die 20 deelnemers konden bezoekers ook een pijltje gooien, om zo geld in te zamelen voor de stichting. Ook kon je tegen een kleine vergoeding een potje darten tegen zanger Marco Kanters of wethouder Harry Bakker, meedoen met een loterij, óf bieden op een origineel wedstrijdshirt van wereldkeeper Tim Krul! De opbrengst van alle activiteiten bedroeg meer dan 6000 euro en komt geheel ten goede aan de Harold van Zundert Stichting.  

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen