Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 13-05-2019 439 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 15 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Expositie Drimmelense polder • Oldtimerdag TOV Terheijden • Muziek in de regio - Koorbizniz

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

EXPOSITIE DRIMMELENSE POLDER

Op 11 mei opende een bijzondere expositie in Drimmelen. Daar exposeerden 14 kunstenaars maar liefst 40 werken. Er was van alles te bewonderen: keramiek, arduin, albast, marmer, brons en aardewerk. Het zijn cursisten van Atelier Breda, waar ze begeleiding krijgen van beeldhouwer en ex-Madenaar Arjan Knook en van keramiste Iris Stolk, maker van het beeld Godfried Schalcken in Made. Diana Kemp is één van die cursisten en organiseerde deze expositie in de sfeervolle ruimtes van de familie van Schie. Tijdens de opening werd live muziek gemaakt door Eva Gresnight en Aron Raams. De expositie loopt nog tot en met 19 mei.

OLDTIMERDAG 2019 TOV TERHEIJDEN

In 2018 hebben de Terheijdense Oldtimer Vrienden een jaar overgeslagen, maar dit jaar waren ze terug van weggeweest. Veel trotse bezitters van een oldtimer kwamen naar de Munnikenhof om ook anderen van hun voertuig te laten genieten. Er was teveel om op te noemen: trekkers, woonwagens, vrachtwagens, legervoertuigen, motors, brommers fietsen en natuurlijk auto’s. Het werd weer een gezellige dag, waarbij ook aan de kinderen was gedacht.

MUZIEK IN DE REGIO - KOORBIZNIZ

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar Koorbizniz. Dit moderne koor sloot het seizoen Theeconcerten Witte Kerkje 2018-2019 dit jaar af in een uitverkochte zaal. Het werd een bijzondere afsluiting door de sfeer tijdens het optreden: het was gepassioneerd, gedreven, ontroerend, met humor en zeer muzikaal. We kijken nu al weer uit naar het volgende seizoen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen