Hoofdmenu

Onderzoek naar verwachtingen zelfrijdende bus

Zelfrijdende Bus 15-05-2019 2734 keer bekeken 1 reacties

Als de ontheffing wordt toegekend, gaat deze zomer een zelfrijdende bus in Drimmelen rijden. BUAS en TU Delft doen onderzoek naar uw verwachtingen. We zouden het dan ook op prijs stellen als u deze enquete invult.

Deze zomer gaat er in de haven van Drimmelen een proef plaatsvinden met een zelfrijdend voertuig.

Met deze proef willen we de mogelijkheden van zelfrijdend vervoer als onderdeel van - of aanvulling op - het openbaar vervoer onderzoeken. Dat doen we vanuit een technisch oogpunt (rijdt het voertuig veilig en betrouwbaar), maar ook vanuit een sociaal oogpunt. We zijn daarom benieuwd wat u vindt en verwacht van deze nieuwe vorm van vervoer.

De enquete vindt u hier: https://forms.gle/NLkSMkvSyZXCrJwHA 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Anoniem

27-08-19 om 16:04

Beste mensen, is het zo verschrikkelijk belangrijk dat er een zelfrijdende bus is, kan dat geld niet beter gebruikt worden om heel made te voorzien ( ieder huis) van glasvezel voor de toekomst. Is het ook niet een goed idee om de riolering in made eens grondig te renoveren zodat we bij hevige buien die we in de toekomst mogen verwachten, niet in ons prachtige dorp onder water lopen. Is het ook niet beter ons geld eens te gebruiken voor veilig maken van de crullaan en trajecten waar schoolgaande kinderen dag in dag uit met risico voor het leven door moeten. Ten laatste, wordt het niet eens tijd de scholen te voorzien van airco want de hittegolven van de laatste jaren nemen toe en brengen grote risico's met zich mee voor leerlingen en leerkrachten die te maken krijgen met deze weersveranderingen. Dit alles lijkt mij voor de gemeente een primaire opgave om eens heel goed over na te denken en niet alleen bezig te zijn met innovaties die geen hout snijden en gedoemd zijn te mislukken.

Cookie-instellingen