Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 27-05-2019 762 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 29 mei zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Persoonsbeveiliging • EHBO • Dorpsgericht Werken mei

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

PERSOONSBEVEILIGING

Je hoort steeds vaker dat mensen persoonsbeveiliging nodig hebben om hun veiligheid te garanderen. Maar wat is dat eigenlijk en hoe ziet het vak van persoonlijkheidsbeveiliger er uit? Joost Pieterman ging het vragen aan Twan Hermens uit Made. Hij is zelf persoonsbeveiliger en vertelt heel gedreven over zijn vak.  

EHBO

We hoeven waarschijnlijk niemand te overtuigen van het belang van de EHBO in onze regio. Maar wat doen ze nu eigenlijk allemaal? Wij gingen kijken bij een grote oefening van de EHBO in Made en filmden ook EHBO-ers terwijl ze op diverse locaties en evenementen actief waren. Wordt u bij het kijken enthousiast over hun werk? Denk er dan eens over na om u ook aan te melden als vrijwilliger.

DORPSGERICHT WERKEN OVER ALERT DRIMMELEN

Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Kees Franken over Alert Drimmelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen