Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 03-06-2019 566 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 juni zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Sportvereniging voor (ex) hartpatienten • Gemeente Actueel • Concert jeugdgroepen St. Caecilia • Persoonsbeveiliging

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

SPORTVERERENIGING VOOR (EX) HARTPATIENTEN

Iedere woensdagochtend vindt in sporthal Driedorp in Wagenberg het trainingsuurtje van TOP plaats. TOP, ofwel Tot Ons Plezier, is een initiatief om de conditie te verbeteren van (ex) patiënten met een hart- en vaat ziekte door middel van oefeningen. De oefeningen worden gedaan onder de deskundige begeleiding van Annemie Schonk en Cocki Baart. Lid worden van TOP kan alleen via een verwijzing van een arts, fysiotherapeut of revalidatiecentrum. Wij spraken er met de voorzitter, de begeleidsters en met deelnemende sporters. Een mooi initiatief!

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand informeert wethouder Jan-Willem Stoop u over de laatste ontwikkelingen.

CONCERT JEUGDGROEPEN ST. CAECILIA

Harmonie en Tamboerkorps StCaecilia uit Made bestaat 100 jaar en dat wordt met allerlei activiteiten gevierd. In mei was de jeugd aan de beurt. In de Korenbeurs te Made werd de muzikale vertelling 'de Rattenvanger van de May' uitgevoerd. Deze kunt u in de zomerperiode bekijken in onze uitzending. In deze aflevering ziet en hoort u het concert dat de ongeveer 75 jeugdleerlingen vóór en na de muzikale vertelling gaven. We zien de slagwerkklas en de blazersklas, die nog maar kort bezig zijn. Ook ziet u het opleidingsorkest poco a poco, opstaporkest da capo, de jeugd slagwerkgroep, en natuurlijk spelen ze allemaal samen de Grote finale.

PERSOONSBEVEILIGING

Je hoort steeds vaker dat mensen persoonsbeveiliging nodig hebben om hun veiligheid te garanderen. Maar wat is dat eigenlijk en hoe ziet het vak van persoonlijkheidsbeveiliger er uit? Joost Pieterman ging het vragen aan Twan Hermens uit Made. Hij is zelf persoonsbeveiliger en vertelt heel gedreven over zijn vak.  

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen