Hoofdmenu

Verslag bewonersavond de Kleine Schans 23-05-19

Gemeente Drimmelen 20-06-2019 786 keer bekeken 0 reacties

Op 23 mei 2019 is er een bewonersavond voor omwonenden van de Kleine Schans georganiseerd. Deze avond maakt onderdeel uit van een voortraject met bewoners en betrokken partijen om tot een gedragen toekomstscenario voor de Kleine Schans te komen.

De gemeente Drimmelen heeft verschillende gesprekken gevoerd, waar deze bijeenkomst met omwonenden er één van is, om de verschillende meningen en ideeën over de toekomst van het gebied van de Kleine Schans op te halen. Dit vloeit voort uit het raadsbesluit van 6 juli 2017 (visie haven Terheijden) waarbij de Kleine Schans als uitvoeringsproject is opgenomen. De uitgangspunten daarvan zijn beschreven als: Meer aandacht voor recreatie, meer toerisme en het versterken van de relatie met de Zuiderwaterlinie.

We vinden het belangrijk om op een open manier met alle partijen het gesprek aan te gaan om tot een gedragen scenario te komen voor de toekomst van de Kleine Schans.

Hieronder kunt u het verslag van de bewonersavond openen en lezen:

Verslag bewonersavond de Kleine Schans 23 mei 2019

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen