Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-07-2019 628 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 10 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Made’s Powerweekend • Open Traais Kampioenschap Kloveniersgilde • Sovak beklimt de Mont Ventoux • Gemeente Actueel

 

Vanaf 10 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

MADE’S POWERWEEKEND

Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made's Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa en het trekt dan ook publiek uit heel Europa. Bij de Tractor Pulling op 3 banen was de complete Europese top aanwezig. En natuurlijk waren en attracties, stunts en fantastische Pulling Party's na de wedstrijden. Het werd een editie met zon en regen en vooral met veel power. Zelfs het volgende Powerwekkend staat al weer gepland: 19, 20 & 21 Juni 20200.

OPEN TRAAIS KAMPIOENSCHAP KLOVENIERSGILDE

Iedereen van 12 jaar en ouder kon deelnemen aan het Open Traais Kampioenschap van Kloveniersgilde Sint Antonius Abt in Terheijden.  Dat was meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gilde. Wij gingen een kijkje nemen en maakten een sfeerimpressie.

SOVAK BEKLIMT DE MONT VENTOUX

Sovak beklom in juni met 13 verstandelijk beperkte cliënten de Mont Ventoux. De trainingen daarvoor waren al in januari gestart, maar inmiddels zijn ze weer thuis. Trots, want alle deelnemers hebben het eindpunt gehaald. Wij waren er bij tijdens hun vertrek en spraken na thuiskomst met 3 deelnemers en de projectcoördinator.  Marga & Arnold Velders maakten een video van de beklimming en ook daarvan kunnen we u, met dank aan de videomakers, in deze uitzending wat beelden laten zien.

GEMEENTE ACTUEEL

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Harry Bakker onze gast.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen