Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 22-07-2019 626 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 24 juli om 19.00 uur start onze vakantieprogrammering. We zenden dan, naast de nieuwsrubriek 42 Actueel, steeds een special uit. De week van 24 tot 31 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • De Rattenvanger van De May

Vanaf 24 juli om 19.00 uur start onze vakantieprogrammering. We zenden dan, naast de nieuwsrubriek 42 Actueel, steeds een special uit. De week van 24 tot 31 juli zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

DE RATTENVANGER VAN DE MAY

Harmonie en Tamboerkorps St. Caecilia uit Made bestaat 100 jaar en dat wordt met allerlei activiteiten gevierd. In mei was de jeugd aan de beurt. In de Korenbeurs te Made werd de muzikale vertelling 'de Rattenvanger van de May' uitgevoerd. Deze kunt u tot 31 juli bekijken in deze zomerspecial. U ziet en hoort ongeveer 75 jeugdleerlingen: de slagwerkklas en de blazersklas (die nog maar kort bezig zijn) en het opleidingsorkest poco a poco, opstaporkest da capo en de jeugd slagwerkgroep. De vertelling wordt uitgebeeld door het Mini Maxi Theater. Na 31 juli kunt u het terug vinden op de Facebookpagina en het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks (vanaf woensdag 19.00 uur) nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen