Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 29-07-2019 595 keer bekeken 0 reacties

In de periode van 31 juli tot 21 augustus heeft Omroep Drimmelen tv een vakantieprogrammering. We zenden dan, naast de nieuwsrubriek 42 Actueel, steeds een special uit. De weken van 31 juli tot 14 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Top 2000 Made

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

TOP 2000 MADE

Het is al weer even geleden, dat de tweede jaargang van de Top 2000 in Made plaatsvond. Traditiegetrouw zenden wij dat uit in een special tijdens de vakantieperiode. Niels van Meggelen en John de Heijde stonden ook dit keer achter de draaitafels en burgemeester Gert de Kok zette bij wijze van opening zelf de naald op het vinyl. Er was gekozen voor twee goede doelen: het Fazantennest en KBO Belangenvereniging voor Senioren. Naast de muzieklijst waren er ook live optredens, waarvan u fragmenten kunt zien.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks (vanaf woensdag 19.00 uur) nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen