Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-08-2019 475 keer bekeken 0 reacties

In de periode van 31 juli tot 21 augustus heeft Omroep Drimmelen tv een vakantieprogrammering. We zenden dan, naast de nieuwsrubriek 42 Actueel, steeds een special uit. Deze laatste week tot 21 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Dinner Show St. Caecilia Made

In de periode van 31 juli tot 21 augustus heeft Omroep Drimmelen tv een vakantieprogrammering. We zenden dan, naast de nieuwsrubriek 42 Actueel, steeds een special uit. Deze laatste week tot 21 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

DINNER SHOW ST. CAECILIA MADE

Harmonie en Tamboerkorps St. Caecilia uit Made viert dit jaar hun 100-jarig jubileum. Naast andere activiteiten organiseerden zij eerder dit jaar de ‘Global Dinner Show’ in hotel de Korenbeurs. Bezoekers genoten er van een heerlijk 6-gangen diner, terwijl ze luisterden naar de harmonie, de slagwerkgroep en muzikale gasten. Het programma werd afgesloten met een polka workshop. Zoals beloofd bij de uitzending van de korte impressie, kunt u nu de uitgebreidere reportage bekijken en beluisteren.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks (vanaf woensdag 19.00 uur) nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen