Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-08-2019 752 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 21 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • 42 Actueel • Summer Sports Week 2019 • Dorpsgericht Werken • Bruisende Buitenmarkt Made • Automaatje

Vanaf 21 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

SUMMER SPORTS WEEK 2019

De vakantie werd in onze gemeente spetterend afgesloten. Een enorme groep kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool nam ook dit jaar namelijk weer deel aan de Summer Sports Week. Er was door de organisatie en vele vrijwilligers echt alles aan gedaan om de kinderen uit de Gemeente Drimmelen een onvergetelijke week te bezorgen. Een week boordevol sport, spel en plezier. Dit jaar was er zelfs een slaapfeestje, nadat ze met z’n allen een dagje uit waren geweest. Nog eens nagenieten? Dan kijken, want het plezier spettert in ons verslag van het scherm.

DORPSGERICHT WERKEN
Iedere 2e helft van de maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Ellen de Wijs over het Digi-Taalhuis.

BRUISENDE BUITENMARKT MADE

De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Ook dit jaar werden allerlei aanbiedingen van winkeliers gecombineerd  met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er stonden een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkermis, straattheater en heel veel bandjes. Ook Omroep Drimmelen is elk jaar te gast. Dit jaar met live radio. Er werd druk gebruik gemaakt van de gelegenheid om plaatjes aan te vragen en live op de radio de groeten te doen.

AUTOMAATJE

Naar de kapper, even een boodschap doen, naar de fysiotherapeut of het ziekenhuis? Wanneer je niet meer zelf voor je eigen vervoer kunt zorgen, kan het dagelijkse leven behoorlijk lastig worden. Dankzij het ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten, tegen een kleine onkostenvergoeding. Zo kunnen zij weer deelnemen aan de maatschappij. Wij spraken onder meer met Jannah van der Wal van SWO Made. Zij vertelt u er alles over.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen