Hoofdmenu

Denktank 2040, een waardevolle avond vol goede ideeën en wensen voor een mooie toekomst

11-10-2019 581 keer bekeken 0 reacties

Op 3 oktober was de Denktank 2040. Tijdens deze interactieve avond hebben we gebrainstormd met onze inwoners, collega's, lokale ondernemers en maatschappelijke partners over de toekomst van Drimmelen.

Wat doe je als je als betrokken Drimmelenaar uitgenodigd wordt mee te praten over de toekomst van de gemeente waar je woont of werkt? Dan maak je daar graag gebruik van. En die betrokkenheid bleek wel uit de grote opkomst.

Aan een thematafel naar keuze praatten we samen over hoe Drimmelen in de toekomst nog beter kan. Mooier en duurzamer. Op het gebied van wonen, vervoer en ondernemen. Niet alleen voor ons, maar ook voor de ouderen in onze samenleving. En de jeugd. Maar we praatten ook over groenonderhoud, parkeeroverlast, veiligheid en werkgelegenheid. Hoe lossen we de woningnood op. Aan de 'open tafel' werd ook volop gebrainstormd. Over verschillende onderwerpen die de deelnemers belangrijk vonden. Zoals zelfrijdend vervoer, recreatie en natuur. Waar ligt de prioriteit? Hoe kunnen we de leefomstandigheden verbeteren? Niet alleen voor ons, maar ook voor onze kinderen in de toekomst?

Ideeën werden opgeschreven en met die goede ideeën gaat de gemeente verder aan de slag. Met als doel om uiteindelijk een Toekomstvisie te maken waar iedereen zich in kan vinden.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen