Hoofdmenu

87 zwemmertjes geslaagd voor het Zwem-ABC en Zwemvaardigheid volgens de nieuwe Nationale Norm Zwemve

04-11-2019 1994 keer bekeken 0 reacties

Het zwemdiploma van de NRZ, het grootste Nationale zwemdiploma is het enige zwemdiploma dat gecontroleerd word op o.a. zwemniveau en zwemveiligheid.

Het geheel zag er weer fantastisch uit en alle zwemmertjes zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd!

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.

Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling)

Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

Voor het A diploma zijn geslaagd: Nick van de Lindeloof,Jesse Leijten, Zoë Havermans, Saar Snoeren, Sanne Blom, Lucas van ineveld, Floris van Gils, Fleur van kuijk, Rotz de Wijs, Babet Simons, Hamsa Deyr, Lieke Verkooijen, Liza den Besten, Mariam Abo Deiah, Nora Daamen, Dex Kuijs, Tess Mureau, Joris Norbart, Esmee Zhou, Bowis de Bruin, Job Verloop, Cas de Looze, Raf Visser, Lotte van Groesen, Fabian van de Vrie, Jip Batist, Djovi Kvitta, Nola Schouten, Fleur van Dongen, Tess Ligtvoet, Bella Soeters, Jannah Larsson, Lena Baas, Juliette Geskus, Nova van den Broek, Naher Elias en Esthera Eissa.

Voor het B diploma zijn geslaagd: Bieke Stoop, Jelle de Been, Yenthe Peele, Evi van Iren, Lizz de Laat, Fleur Versluis, Lux van de Rijk, Sanne van Kruijsbergen, Lars Monden, Nienke van Walsum, Wouter Boeren, Renske Dirven, Tycho de Bruijn, Ravi Derks, Zoey Smits, Sydney Melse, Lot van Leeuwen, Liz van Velthoven, Sepp Schelfhout, Indy van Gool, Fien Akkermans, Roos Springvloet, Maud de Jong, Lara Ligtvoet, Puck den Biggelaar, Lenne de Bruijn, Fian Hamdi, Shannon van Iersel, Bram de Peijper, Gia Saimah, Bibi Craen, Sven den Ridder, Jayson Wezenbeek en Door Neefs.

Voor het C diploma zijn geslaagd: Floor de Poorter, Flore Postema, Lisa den Ridder, Fleur van Meer, Cas de Peuter, Yuka van der Pluijm, Tim van Dongen, Siem Akkermans, Tess Verloop en Inge Fens.

Voor zwemvaardigheid 3 zijn geslaagd:. Lars den Ridder, Bram Gijselhart, Karin Fens, Fenne Moerenhout en Manon den Ridder.

En voor het snorkeldiploma is geslaagd : Rens van Dongen.

Nogmaals van harte gefeliciteerd namens Zwemschool Van Geloof

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen