Hoofdmenu

Stichting Welzijn & Ondersteuning Drimmelen organiseert theeproeverij voor mantelzorgers

07-11-2019 558 keer bekeken 0 reacties

'Even aandacht voor jezelf'. Dit zei wethouder Lieke Schuitmaker in haar toespraak bij aanvang van de theeproeverij waarbij de Stichting Welzijn & Ondersteuning Drimmelen haar mantelzorgers in het zonnetje zette.

Dit gebeurde woensdagavond in het Vierendeel in Made met als waardering voor de grote inzet van mantelzorgers voor hun naasten.De Theebeleving voor werkende mantelzorgers was een echte verrassing, dat was de reactie van veel aanwezigen. Theesommelier Cecile Dekkers uit Hooge Zwaluwe (kern Wagenberg) nam ons mee in de geschiedenis en smaken van thee. Geschonken in wijnglazen kwam de smaak goed uit en heerlijke hapjes o.a. chocolade, Biesboschkaas van de kaasboerderij, speculaas van de eigen bakker en een zelfgemaakte theebonbon maakten het af. Een extra verrassing was de goodiebag die Cecile uitdeelde. Wethouder Lieke Schuitmaker was aanwezig bij de start van de avond en drukte de aanwezigen op het hart nu even aandacht voor zichzelf te hebben! Dat na afloop veel mantelzorgers nog lang bleven napraten gaf aan dat deze raad goed werd aangenomen.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen